Zgodnie z Uchwałą nr XXXVII/979/2017 Rady Miasta Gdańska z dnia 30 marca 2017 roku w sprawie dostosowania sieci szkół ponadgimnazjalnych i specjalnych do nowego ustroju szkolnego informujemy, że z dniem 1 września 2017 r. Szkoła Mistrzostwa Sportowego nr 2 zostaje włączona do Zespołu Kształcenia Podstawowego i Gimnazjalnego nr 33. W związku z powyższym serdecznie zapraszamy wszystkich młodych ludzi chcących rozwijać po mistrzosku swoje siatkarskie talenty.

W naszym Zespole każdy jest ważny!

Szkoła Mistrzostwa Sportowego nr 3
w Gdańsku
w piłce siatkowej chłopców

Walka jest zwycięstwem!

Start Aktualności Galerie Kontakt

Dobre słowo dla Ciebie:

12 marca 2017

Nagrody w XII Ogólnopolskim Konkursie BARWY MORZA 2017

Nagrody w XII Ogólnopolskim Konkursie BARWY MORZA 2017 Zobacz zdjęcia

SOiO „Conradinum” po raz 12 zorganizował ogólnopolski Konkurs Barwy Morza. Odbywał się on pod patronatem Prezydenta Miasta Gdańsk. Do konkursu można było zgłaszać prace literackie, fotograficzne i modelarskie. W konkursie nie mogło zabraknąć uczniów naszej szkoły, którzy coraz czyściej rywalizują nie tylko na gruncie sportowym, ale również na gruncie artystycznym. Do konkursu napłynęło około 1 000 prac z całej Polski. Nasi uczniowie zgłosili prace literackie (nad ich powstawaniem czuwała Pani Ewa Heller) oraz fotograficzne (pod opieką Pani Małgorzaty Rząca). Możemy cieszyć się i być dumni, gdyż uczniowie zdobyli nagrody w kilku kategoriach:

  • I miejsce – Mateusz Wilczewski, fotografia w kategorii Statki i okręty,
  • II miejsce – Maksymilian Kostewicz, fotografia w kategorii Morze,
  • III miejsce – Maksymilian Kostewicz, Poezja,
  • III miejsce – Maksymilian Kostewicz, fotografia w kategorii Przemysł okrętowy.

 

Uroczyste wręczenie nagród miało miejsce 10 marca 2017 roku, w Auli Szkół Okrętowych i Ogólnokształcących CONRADINUM.

Sebastian Wilczewski

Używamy plików cookies Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług .
Korzystanie z niniejszej witryny internetowej bez zmiany ustawień jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików Cookies. Zrozumiałem i akceptuję.
39 0.11229014396667