W naszym Zespole każdy jest ważny!

Szkoła Mistrzostwa Sportowego nr 3
w Gdańsku
w piłce siatkowej chłopców

Walka jest zwycięstwem!

Start Aktualności Galerie Kontakt

Dobre słowo dla Ciebie:

Stołówka szkolna

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poniedziałek     20.03

Brokułowa

Porcja rosołowa, marchew, seler, pietruszka, koper, pieczarki, makaron, mąka, śmietana, warzywko (warzywa suszone- w tym seler; zawiera gorczycę; gluten ; sól z obniżoną zawartością sodu; cukier; ekstrakty drożdżowe;  kurkuma; pieprz czarny; hydrolizat białka roślinnego), sól, cebula, makaron

Spaghetti z mięsem i makaronem, ogórek kiszony; woda z cytryną

mięso indycze; smalec, cebula, przecier pomidorowy, mąka, sól, pieprz, czosnek, papryka; ogórek kiszony; woda, cytryna

 

Wtorek          21.03

Ogórkowa  

Porcja rosołowa,  marchew,  seler, pietruszka ,pietruszka zielona, przecier szczawiowy, śmietana, mąka, sól, cukier, liść laurowy, ziele angielskie, cebula ziemniaki, warzywko (warzywa suszone- w tym seler; zawiera gorczycę; gluten ; sól z obniżoną zawartością sodu; cukier; ekstrakty drożdżowe;  kurkuma; pieprz czarny; hydrolizat białka roślinnego),

Kurczak pieczony, bukiet warzyw, ziemniaki; kompot

Udka z kurczaka, przyprawa do kurczaka, papryka, czosnek, sól, pieprz, olej, ziemniaki, mieszanka warzywna- produkt mrożony;  mieszanka owocowa mrożona, miód, woda 

Środa            22.03

Biały barszcz

Porcja rosołowa,  marchew, pietruszka, barszcz biały, kiełbasa, cebula, śmietana, maka, czosnek, pieprz, majeranek, ziele angielskie, liść laurowy, sól, ziemniaki, seler*, pietruszka, śmietana, mąka, warzywko (warzywa suszone- w tym seler; zawiera gorczycę; gluten ; sól z obniżoną zawartością sodu; cukier; ekstrakty drożdżowe;  kurkuma; pieprz czarny; hydrolizat białka roślinnego ), sól, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy

Gołąbki z sosem pomidorowym; ziemniaki; herbata

Łopatka wieprzowa, cebula, ryż, kapusta, przecier pomidorowy, mąka, masło, sól, pieprz; ziemniaki; herbata słodzona sokiem jabłkowym

Czwartek        23.03

Fasolowa  

Porcja rosołowa,  marchew, pietruszka, pietruszka zielona, mrożona mieszanka warzywna, kapusta, śmietana, cebula, mąka, seler, warzywko (warzywa suszone- w tym seler; zawiera gorczycę; gluten ; sól z obniżoną zawartością sodu; cukier; ekstrakty drożdżowe;  kurkuma; pieprz czarny; hydrolizat białka roślinnego), ziele angielskie, liść laurowy, sól, ziemniaki

Pieczeń rzymska, mizeria, ziemniaki; sok jabłkowy

Mięso indycze, bułka tarta, bułki, jajka, sól, pieprz, cebula, ogórek świeży, śmietana, cukier, kwasek cytrynowy, ziemniaki ;koncentrat jabłkowy, woda

 Piątek            24.03

Owocowa z makaronem

Mieszanka owocowa; kisiel, kwasek, mąka ziemniaczana, cukier, makaron 

Ryba w cieście, surówka z kapusty, ziemniaki; jabłko

Filet z morszczuka (mrożony); mąka kukurydziana, sól,, woda, jajka, olej, kapusta, papryka, ogórek kiszony, por, sól, miód, kwasek cytrynowy, ziemniaki, jabłko

 

wykaz substancji lub produktów powodujących alergie lub reakcje nietolerancji zgodnie z ROZPORZĄDZENIEM PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) NR 1169/2011 Z DNIA 25 PAŹDZIERNIKA 2011 R. W SPRAWIE PRZEKAZYWANIA KONSUMENTOM INFORMACJI NA TEMAT ŻYWNOŚCI.

 

Dyrektor ZKPiG nr 33 w Gdańsku zawiadamia, iż od 1 stycznia 2017 roku jedyną drogą dokonywanie płatności za obiady jest wpłata na konto bankowe nr:

Bank Pekao

77 1240 1268 1111 0010 3848 8897

Tytułem: opłata za obiady/miesiąc/imię i nazwisko ucznia

Opłaty należy dokonać z góry do 10 każdego miesiąca.

Potwierdzenie wpłaty proszę dostarczyć intendentowi szkoły do 10-go każdego miesiąca lub przesłać w pliku PDF na e-mail szkoły gim21gda@interia.pl

Zgłoszenie nieobecności

  • w przypadku nieobecności, korzystającemu z posiłków przysługuje zwrot opłaty za dni nieobecności, pod warunkiem zgłoszenia tej nieobecności najpóźniej do godziny 9.00 danego dnia roboczego na drugi dzień roboczypod numerem telefonu: 58 5571541 lub osobiście w pokoju  intendenta
  • odliczeń i korekt w wysokości wpłat dokonuje wyłącznie intendent, odwołania obiadu może dokonać rodzic lub dziecko
  • informacja o rezygnacji z posiłków powinna zawierać datę początku i zakończenia nieobecności rezygnacji z  posiłków,
  • zwrotu należności za posiłki dokonuje się w formie odpisu należności w następnym miesiącu po wcześniejszym uzgodnieniu kwoty
  • w przypadku braku zgłoszenia nieobecności ucznia na obiedzie posiłek zostanie dla niego przygotowany i nie będzie możliwości zwrotu należności za ten obiad.
  • złożenie rezygnacji w przypadku zaprzestania korzystania z obiadów (do 10 dnia miesiąca poprzedzającego miesiąc rezygnacji)

 
Używamy plików cookies Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług .
Korzystanie z niniejszej witryny internetowej bez zmiany ustawień jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików Cookies. Zrozumiałem i akceptuję.
36 0.094137907028198