Zgodnie z Uchwałą nr XXXVII/979/2017 Rady Miasta Gdańska z dnia 30 marca 2017 roku w sprawie dostosowania sieci szkół ponadgimnazjalnych i specjalnych do nowego ustroju szkolnego informujemy, że z dniem 1 września 2017 r. Szkoła Mistrzostwa Sportowego nr 2 zostaje włączona do Zespołu Kształcenia Podstawowego i Gimnazjalnego nr 33. W związku z powyższym serdecznie zapraszamy wszystkich młodych ludzi chcących rozwijać po mistrzosku swoje siatkarskie talenty.

W naszym Zespole każdy jest ważny!

Szkoła Mistrzostwa Sportowego nr 2
z oddziałami Szkoły Mistrzostwa Sportowego nr 3
w Gdańsku
w piłce siatkowej chłopców i dziewcząt

Walka jest zwycięstwem!

Start Aktualności Galerie

Dobre słowo dla Ciebie:

Stołówka szkolna

 
 

Poniedziałek     23.10

Grochówka     

Porcja rosołowa, ziemniaki, marchew, seler, pietruszka, groch, cebula, boczek wędzony, kiełbasa, warzywko (warzywa suszone- w tym seler; zawiera gorczycę; gluten ; sól z obniżoną zawartością sodu; cukier; ekstrakty drożdżowe;  kurkuma; pieprz czarny; hydrolizat białka roślinnego) , sól, czosnek, majeranek

Makaron z twarogiem i śmietaną; kompot, jabłko

Makaron świderki, twaróg, śmietana, cukier; mieszanka owocowa mrożona, miód, jabłko

Wtorek          24.10

Kapuśniak ze świeżej kapusty

Porcja rosołowa, marchew, seler, pietruszka, pietruszka zielona, cebula, boczek wędzony, kapusta świeża, sól, liść laurowy, ziele angielskie, pieprz, warzywko (warzywa suszone- w tym seler; zawiera gorczycę; gluten ; sól z obniżoną zawartością sodu; cukier; ekstrakty drożdżowe;  kurkuma; pieprz czarny; hydrolizat białka roślinnego)

Stek wieprzowy z cebulą, mizeria, ziemniaki; woda z cytryną

Łopatka wieprzowa, pieprz, sól, olej, mąka, ogórki świeże, śmietana, sól, pieprz; woda, cytryna

Środa          25.10

Szczawiowa  z ryżem

Porcja rosołowa, ziemniaki, marchew, seler, pietruszka, przecier szczawiowy, ziemniaki, śmietana, warzywko (warzywa suszone- w tym seler; zawiera gorczycę; gluten ; sól z obniżoną zawartością sodu; cukier; ekstrakty drożdżowe;  kurkuma; pieprz czarny; hydrolizat białka roślinnego) , mąka, sól, liść laurowy, ziele angielskie, cukier, ryż

Pierś zapiekana z serem i ziołami, surówka wielowarzywna, ziemniaki; herbata

Pierś z kurczaka, ser żółty, zioła prowansalskie, sól, pieprz, mąka, śmietana, cebula, marchew, papryka, sałata, cukier, kwasek cytrynowy :herbata słodzona sokiem jabłkowym

Czwartek        26.10

Kalafiorowa

Porcja rosołowa,  marchew,  seler, pietruszka ,pietruszka zielona, przecier szczawiowy, śmietana, mąka, sól, cukier, liść laurowy, ziele angielskie, cebula ziemniaki, warzywko (warzywa suszone- w tym seler; zawiera gorczycę; gluten ; sól z obniżoną zawartością sodu; cukier; ekstrakty drożdżowe;  kurkuma; pieprz czarny; hydrolizat białka roślinnego),

Kurczak pieczony, marchewka z groszkiem, ziemniaki; kompot

Udka z kurczaka, przyprawa do kurczaka, papryka, czosnek, sól, pieprz, olej, ziemniaki, mieszanka warzywna- produkt mrożony; mieszanka owocowa mrożona, miód

 Piątek            27.10

Barszcz ukraiński

Porcja rosołowa, marchew, seler, pietruszka, pietruszka zielona, cebula, boczek wędzony, zacierki, sól, liść laurowy, ziele angielskie, pieprz, warzywko (warzywa suszone- w tym seler; zawiera gorczycę; gluten ; sól z obniżoną zawartością sodu; cukier; ekstrakty drożdżowe;  kurkuma; pieprz czarny; hydrolizat białka roślinnego)

Ryba w cieście, surówka z kiszonej kapusty, ziemniaki; sok jabłkowy

Filet z morszczuka (mrożony); mąka kukurydziana, sól,, woda, jajka, olej, kapusta kiszona sól, miód, kwasek cytrynowy, ziemniaki; koncentrat jabłkowy, woda

 

wykaz substancji lub produktów powodujących alergie lub reakcje nietolerancji zgodnie z ROZPORZĄDZENIEM PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) NR 1169/2011 Z DNIA 25 PAŹDZIERNIKA 2011 R. W SPRAWIE PRZEKAZYWANIA KONSUMENTOM INFORMACJI NA TEMAT ŻYWNOŚCI.


 

 

Dyrektor ZKPiG nr 33 w Gdańsku zawiadamia, iż od 1 stycznia 2017 roku jedyną drogą dokonywanie płatności za obiady jest wpłata na konto bankowe nr:

Bank Pekao

77 1240 1268 1111 0010 3848 8897

Tytułem: opłata za obiady/miesiąc/imię i nazwisko ucznia

Opłaty należy dokonać z góry do 10 każdego miesiąca.

Potwierdzenie wpłaty proszę dostarczyć intendentowi szkoły do 10-go każdego miesiąca lub przesłać w pliku PDF na e-mail szkoły gim21gda@interia.pl

Zgłoszenie nieobecności

  • w przypadku nieobecności, korzystającemu z posiłków przysługuje zwrot opłaty za dni nieobecności, pod warunkiem zgłoszenia tej nieobecności najpóźniej do godziny 9.00 danego dnia roboczego na drugi dzień roboczypod numerem telefonu: 58 5571541 lub osobiście w pokoju  intendenta
  • odliczeń i korekt w wysokości wpłat dokonuje wyłącznie intendent, odwołania obiadu może dokonać rodzic lub dziecko
  • informacja o rezygnacji z posiłków powinna zawierać datę początku i zakończenia nieobecności rezygnacji z  posiłków,
  • zwrotu należności za posiłki dokonuje się w formie odpisu należności w następnym miesiącu po wcześniejszym uzgodnieniu kwoty
  • w przypadku braku zgłoszenia nieobecności ucznia na obiedzie posiłek zostanie dla niego przygotowany i nie będzie możliwości zwrotu należności za ten obiad.
  • złożenie rezygnacji w przypadku zaprzestania korzystania z obiadów (do 10 dnia miesiąca poprzedzającego miesiąc rezygnacji)

 
Używamy plików cookies Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług .
Korzystanie z niniejszej witryny internetowej bez zmiany ustawień jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików Cookies. Zrozumiałem i akceptuję.
35 0.090000867843628