Zgodnie z Uchwałą nr XXXVII/979/2017 Rady Miasta Gdańska z dnia 30 marca 2017 roku w sprawie dostosowania sieci szkół ponadgimnazjalnych i specjalnych do nowego ustroju szkolnego informujemy, że z dniem 1 września 2017 r. Szkoła Mistrzostwa Sportowego nr 2 zostaje włączona do Zespołu Kształcenia Podstawowego i Gimnazjalnego nr 33. W związku z powyższym serdecznie zapraszamy wszystkich młodych ludzi chcących rozwijać po mistrzosku swoje siatkarskie talenty.

W naszym Zespole każdy jest ważny!

Szkoła Mistrzostwa Sportowego nr 2
z oddziałami Szkoły Mistrzostwa Sportowego nr 3
w Gdańsku
w piłce siatkowej chłopców i dziewcząt

Walka jest zwycięstwem!

Start Aktualności Galerie

Dobre słowo dla Ciebie:

Stołówka szkolna

 
 

Poniedziałek     11.12

  • Kapuśniak z kiszonej kapusty

Porcja rosołowa, marchew, seler, pietruszka, pietruszka zielona, cebula, boczek wędzony, kapusta kiszona, sól, liść laurowy, ziele angielskie, pieprz, warzywko (warzywa suszone- w tym seler; zawiera gorczycę; gluten ; sól z obniżoną zawartością sodu; cukier; ekstrakty drożdżowe;  kurkuma; pieprz czarny; hydrolizat białka roślinnego)

  • Placki ziemniaczane ze śmietaną; kompot, jabłko

Ziemniaki, cebula, jajka, mąka, olej, sól, pieprz, śmietana, miód; mrożona mieszanka owocowa, woda, jabłko

Wtorek          12.12

  • Rosół z makaronem

Porcja rosołowa, makaron, marchew seler, warzywko (warzywa suszone- w tym seler; zawiera gorczycę; gluten ; sól z obniżoną zawartością sodu; cukier; ekstrakty drożdżowe;  kurkuma; pieprz czarny; hydrolizat białka roślinnego), pietruszka, pietruszka zielona, sól, pieprz

  • pulpet gotowany z sosem koperkowym; ziemniaki; surówka z selera; herbata

mięso indycze, jajka, cebula, bułka tarta, warzywko (warzywa suszone- w tym seler; zawiera gorczycę; gluten ; sól z obniżoną zawartością sodu; cukier; ekstrakty drożdżowe;  kurkuma; pieprz czarny; hydrolizat białka roślinnego), koper, sól, pieprz, mąka, śmietana, koper; seler, śmietana, sól, miód, kwasek cytrynowy; herbata słodzona sokiem jabłkowym

Środa          13.12

  • Krupnik 

Porcja rosołowa, ziemniaki, marchew, seler, pietruszka, pietruszka zielona, kasza, cebula, ziele angielskie, sól, warzywko (warzywa suszone- w tym seler; zawiera gorczycę; gluten ; sól z obniżoną zawartością sodu; cukier; ekstrakty drożdżowe;  kurkuma; pieprz czarny; hydrolizat białka roślinnego)

  • kurczak pieczony, fasolka szparagowa; ziemniaki, kompot

udka z kurczaka, przyprawa do kurczaka, sól, pieprz, papryka, czosnek, olej; fasolka szparagowa- produkt mrożony, ziemniaki; mrożona mieszanka owocowa, woda

Czwartek        14.12

  • Fasolowa

Porcja rosołowa,  marchew, pietruszka, pietruszka zielona, mrożona mieszanka warzywna, kapusta, śmietana, cebula, mąka, seler, warzywko (warzywa suszone- w tym seler; zawiera gorczycę; gluten ; sól z obniżoną zawartością sodu; cukier; ekstrakty drożdżowe;  kurkuma; pieprz czarny; hydrolizat białka roślinnego), ziele angielskie, liść laurowy, sól, ziemniaki

  • Pierś z kurczaka zapiekana z serem i ziołami, surówka z marchwi, ryż; woda z cytryną

Pierś z kurczaka, ser żółty, zioła prowansalskie, sól, pieprz, mąka, śmietana, cebula, marchew, cukier, kwasek cytrynowy; woda,  cytryna , miód

 Piątek            15.12

  • Kartoflanka

Porcja rosołowa, marchew, seler, pietruszka, pietruszka zielona, cebula, boczek wędzony, zacierki, sól, liść laurowy, ziele angielskie, pieprz, warzywko (warzywa suszone- w tym seler; zawiera gorczycę; gluten ; sól z obniżoną zawartością sodu; cukier; ekstrakty drożdżowe;  kurkuma; pieprz czarny; hydrolizat białka roślinnego)

  • Śledź w śmietanie, ziemniaki; kompot

Śledzie solone, cebula, śmietana, pieprz, ziemniaki; mieszanka owocowa mrożona, woda

 

wykaz substancji lub produktów powodujących alergie lub reakcje nietolerancji zgodnie z ROZPORZĄDZENIEM PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) NR 1169/2011 Z DNIA 25 PAŹDZIERNIKA 2011 R. W SPRAWIE PRZEKAZYWANIA KONSUMENTOM INFORMACJI NA TEMAT ŻYWNOŚCI.


 

 

Dyrektor ZKPiG nr 33 w Gdańsku zawiadamia, iż od 1 stycznia 2017 roku jedyną drogą dokonywanie płatności za obiady jest wpłata na konto bankowe nr:

Bank Pekao

77 1240 1268 1111 0010 3848 8897

Tytułem: opłata za obiady/miesiąc/imię i nazwisko ucznia

Opłaty należy dokonać z góry do 10 każdego miesiąca.

Potwierdzenie wpłaty proszę dostarczyć intendentowi szkoły do 10-go każdego miesiąca lub przesłać w pliku PDF na e-mail szkoły gim21gda@interia.pl

Zgłoszenie nieobecności

  • w przypadku nieobecności, korzystającemu z posiłków przysługuje zwrot opłaty za dni nieobecności, pod warunkiem zgłoszenia tej nieobecności najpóźniej do godziny 9.00 danego dnia roboczego na drugi dzień roboczypod numerem telefonu: 58 5571541 lub osobiście w pokoju  intendenta
  • odliczeń i korekt w wysokości wpłat dokonuje wyłącznie intendent, odwołania obiadu może dokonać rodzic lub dziecko
  • informacja o rezygnacji z posiłków powinna zawierać datę początku i zakończenia nieobecności rezygnacji z  posiłków,
  • zwrotu należności za posiłki dokonuje się w formie odpisu należności w następnym miesiącu po wcześniejszym uzgodnieniu kwoty
  • w przypadku braku zgłoszenia nieobecności ucznia na obiedzie posiłek zostanie dla niego przygotowany i nie będzie możliwości zwrotu należności za ten obiad.
  • złożenie rezygnacji w przypadku zaprzestania korzystania z obiadów (do 10 dnia miesiąca poprzedzającego miesiąc rezygnacji)

 
Używamy plików cookies Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług .
Korzystanie z niniejszej witryny internetowej bez zmiany ustawień jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików Cookies. Zrozumiałem i akceptuję.
35 0.0798020362854