Zgodnie z Uchwałą nr XXXVII/979/2017 Rady Miasta Gdańska z dnia 30 marca 2017 roku w sprawie dostosowania sieci szkół ponadgimnazjalnych i specjalnych do nowego ustroju szkolnego informujemy, że z dniem 1 września 2017 r. Szkoła Mistrzostwa Sportowego nr 2 zostaje włączona do Zespołu Kształcenia Podstawowego i Gimnazjalnego nr 33. W związku z powyższym serdecznie zapraszamy wszystkich młodych ludzi chcących rozwijać po mistrzosku swoje siatkarskie talenty.

W naszym Zespole każdy jest ważny!

Szkoła Mistrzostwa Sportowego nr 3
w Gdańsku
w piłce siatkowej chłopców

Walka jest zwycięstwem!

Start Aktualności Galerie Kontakt

Dobre słowo dla Ciebie:

Stołówka szkolna

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poniedziałek     24.04

Pomidorowa z makaronem

Porcja rosołowa, marchew, seler, pietruszka, pietruszka zielona, koncentrat pomidorowy, śmietana ,makaron, cebula, warzywko (warzywa suszone- w tym seler; zawiera gorczycę; gluten ; sól z obniżoną zawartością sodu; cukier; ekstrakty drożdżowe;  kurkuma; pieprz czarny; hydrolizat białka roślinnego) , sól, pieprz, liść laurowy, ziele angielskie

Kiełbasa pieczona, surówka wielowarzywna, ziemniaki; sok jabłkowy, jabłko

Kiełbasa wieprzowa 90% mięsa, cebula, olej, kapusta pekińska, papryka, ogórek kiszony, por, sól, miód, kwasek cytrynowy; ziemniaki; koncentrat jabłkowy, woda, miód

Wtorek          25.04

Ogórkowa    

Porcja rosołowa,  marchew,  seler, pietruszka ,pietruszka zielona, przecier szczawiowy, śmietana, mąka, sól, cukier, liść laurowy, ziele angielskie, cebula ziemniaki, warzywko (warzywa suszone- w tym seler; zawiera gorczycę; gluten ; sól z obniżoną zawartością sodu; cukier; ekstrakty drożdżowe;  kurkuma; pieprz czarny; hydrolizat białka roślinnego),

Gulasz, surówka z buraków, kasza gryczana; kompot

Szynka wieprzowa, smalec, papryka, pieprz, czosnek, sól, mąka, cebula, buraki, kwasek cytrynowy, cukier; kasza gryczana; mieszanka owocowa mrożona, miód, woda

 Środa            26.04

Szczawiowa z ryżem

Porcja rosołowa, ziemniaki, marchew, seler, pietruszka, przecier szczawiowy, ziemniaki, śmietana, warzywko (warzywa suszone- w tym seler; zawiera gorczycę; gluten ; sól z obniżoną zawartością sodu; cukier; ekstrakty drożdżowe;  kurkuma; pieprz czarny; hydrolizat białka roślinnego) , mąka, sól, liść laurowy, ziele angielskie, cukier, ryż

Kurczak pieczony, marchewka z groszkiem, ziemniaki; herbata

Udka z kurczaka, przyprawa do kurczaka, papryka, czosnek, sól, pieprz, olej, ziemniaki, mieszanka warzywna- produkt mrożony;herbata słodzona sokiem jabłkowym

 Czwartek        27.04

Jarzynowa    

Porcja rosołowa,  marchew, pietruszka, pietruszka zielona, mrożona mieszanka warzywna, kapusta, śmietana, cebula, mąka, seler, warzywko (warzywa suszone- w tym seler; zawiera gorczycę; gluten ; sól z obniżoną zawartością sodu; cukier; ekstrakty drożdżowe;  kurkuma; pieprz czarny; hydrolizat białka roślinnego), ziele angielskie, liść laurowy, sól, ziemniaki

Pulpet gotowany z sosem pomidorowym, ogórek świeży, ziemniaki; woda z cytryną

mięso indycze, jajka, cebula, bułka tarta, warzywko (warzywa suszone- w tym seler; zawiera gorczycę; gluten ; sól z obniżoną zawartością sodu; cukier; ekstrakty drożdżowe;  kurkuma; pieprz czarny; hydrolizat białka roślinnego), koncentrat pomidorowy, sól, pieprz, mąka, seler, śmietana, ; ogórki, śmietana, sól, miód, kwasek cytrynowy; cytryna, woda 

 Piątek            28.04

Barszcz czerwony

Porcja rosołowa, marchew, seler, pietruszka, buraki, cebula, śmietana, mąka, warzywko (warzywa suszone- w tym seler; zawiera gorczycę; gluten ; sól z obniżoną zawartością sodu; cukier; ekstrakty drożdżowe;  kurkuma; pieprz czarny; hydrolizat białka roślinnego), sól, kwasek, liść laurowy, ziele angielskie, ziemniaki

Ryba w sezamie; surówka z kiszonej kapusty, ziemniaki; kompot

Miruna, jajka, sezam, bułka tarta, olej, sól, , kapusta kiszona, papryka, sól, miód, kwasek cytrynowy, ziemniaki, mieszanka owocowa mrożona, miód

 

wykaz substancji lub produktów powodujących alergie lub reakcje nietolerancji zgodnie z ROZPORZĄDZENIEM PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) NR 1169/2011 Z DNIA 25 PAŹDZIERNIKA 2011 R. W SPRAWIE PRZEKAZYWANIA KONSUMENTOM INFORMACJI NA TEMAT ŻYWNOŚCI.

 

 

Dyrektor ZKPiG nr 33 w Gdańsku zawiadamia, iż od 1 stycznia 2017 roku jedyną drogą dokonywanie płatności za obiady jest wpłata na konto bankowe nr:

Bank Pekao

77 1240 1268 1111 0010 3848 8897

Tytułem: opłata za obiady/miesiąc/imię i nazwisko ucznia

Opłaty należy dokonać z góry do 10 każdego miesiąca.

Potwierdzenie wpłaty proszę dostarczyć intendentowi szkoły do 10-go każdego miesiąca lub przesłać w pliku PDF na e-mail szkoły gim21gda@interia.pl

Zgłoszenie nieobecności

  • w przypadku nieobecności, korzystającemu z posiłków przysługuje zwrot opłaty za dni nieobecności, pod warunkiem zgłoszenia tej nieobecności najpóźniej do godziny 9.00 danego dnia roboczego na drugi dzień roboczypod numerem telefonu: 58 5571541 lub osobiście w pokoju  intendenta
  • odliczeń i korekt w wysokości wpłat dokonuje wyłącznie intendent, odwołania obiadu może dokonać rodzic lub dziecko
  • informacja o rezygnacji z posiłków powinna zawierać datę początku i zakończenia nieobecności rezygnacji z  posiłków,
  • zwrotu należności za posiłki dokonuje się w formie odpisu należności w następnym miesiącu po wcześniejszym uzgodnieniu kwoty
  • w przypadku braku zgłoszenia nieobecności ucznia na obiedzie posiłek zostanie dla niego przygotowany i nie będzie możliwości zwrotu należności za ten obiad.
  • złożenie rezygnacji w przypadku zaprzestania korzystania z obiadów (do 10 dnia miesiąca poprzedzającego miesiąc rezygnacji)

 
Używamy plików cookies Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług .
Korzystanie z niniejszej witryny internetowej bez zmiany ustawień jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików Cookies. Zrozumiałem i akceptuję.
36 0.13343501091003