Trwa nabór do klasy siatkarskiej i kolarskiej ZAPRASZAMY !!!

W naszym Zespole każdy jest ważny!

Szkoła Mistrzostwa Sportowego nr 2
z oddziałami Szkoły Mistrzostwa Sportowego nr 3
w Gdańsku
w piłce siatkowej chłopców i dziewcząt

Walka jest zwycięstwem!

Start Aktualności Galerie

Dobre słowo dla Ciebie:

Stołówka szkolna


JADŁOSPIS


Poniedziałek 01.10

Brokułowa   

Porcja rosołowa, brokuły, marchew, ziemniaki, seler*, pietruszka, śmietana, mąka, warzywko (warzywa suszone- w tym seler; zawiera gorczycę; gluten ; sól z obniżoną zawartością sodu; cukier; ekstrakty drożdżowe;  kurkuma; pieprz czarny; hydrolizat białka roślinnego ), sól, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy

Parówki w sosie pomidorowym, makaron, ogórek świeży; herbata

Mięso z indyka, cebula, sól, pieprz, czosnek, przecier pomidorowy, masło, mąka, makaron, ogórek świeży; herbata słodzona sokiem jabłkowym

Wtorek 02.10

Krupnik    

Porcja rosołowa, ziemniaki, marchew, seler, pietruszka, pietruszka zielona, kasza, cebula, ziele angielskie, sól, warzywko (warzywa suszone- w tym seler; zawiera gorczycę; gluten ; sól z obniżoną zawartością sodu; cukier; ekstrakty drożdżowe;  kurkuma; pieprz czarny; hydrolizat białka roślinnego)

Kurczak pieczony, marchewka zasmażana, ziemniaki; woda z cytryną

Udka z kurczaka, przyprawa do kurczaka, papryka, czosnek, sól, pieprz, olej, marchewka, ziemniaki; woda, sok z cytryny

Środa 03.10

Żurek

Porcja rosołowa,  marchew, pietruszka, barszcz biały, kiełbasa, cebula, śmietana, maka, czosnek, pieprz, majeranek, ziele angielskie, liść laurowy, sól, ziemniaki, seler*, pietruszka, śmietana, mąka, warzywko (warzywa suszone- w tym seler; zawiera gorczycę; gluten ; sól z obniżoną zawartością sodu; cukier; ekstrakty drożdżowe;  kurkuma; pieprz czarny; hydrolizat białka roślinnego ), sól, pieprz, ziele angielskie, liść laurowy

Gołąbki z sosem pomidorowym, ziemniaki; herbata

Łopatka wieprzowa, cebula, ryż, kapusta, przecier pomidorowy, mąka, masło, sól, pieprz; ziemniaki; herbata słodzona sokiem jabłkowym

Czwartek 04.10

Kapuśniak ze świeżej kapusty

Porcja rosołowa, marchew, seler, pietruszka, pietruszka zielona, cebula, boczek wędzony, kapusta, sól, liść laurowy, ziele angielskie, pieprz, warzywko (warzywa suszone- w tym seler; zawiera gorczycę; gluten ; sól z obniżoną zawartością sodu; cukier; ekstrakty drożdżowe;  kurkuma; pieprz czarny; hydrolizat białka roślinnego)

Pieczeń rzymska, surówka z buraków, ziemniaki; woda z cytryną

Mięso indycze, bułka tarta, bułki, jajka, sól, pieprz, cebula, buraki, olej, miód, kwasek cytrynowy, ziemniaki; woda, sok z cytryny

Piątek 05.10

Kartoflanka     

Porcja rosołowa, marchew, seler, pietruszka, pietruszka zielona, cebula, boczek wędzony, zacierki, sól, liść laurowy, ziele angielskie, pieprz, warzywko (warzywa suszone- w tym seler; zawiera gorczycę; gluten ; sól z obniżoną zawartością sodu; cukier; ekstrakty drożdżowe;  kurkuma; pieprz czarny; hydrolizat białka roślinnego)

Kotlet mielony rybny, surówka wielowarzywna, ziemniaki; herbata

Kostka z morszczuka, jajka, bułka tarta, cebula, olej, sól, pieprz; kapusta, marchew, papryka, sól, cukier, kwasek, ziemniaki; herbata słodzona sokiem jabłkowym

wykaz substancji lub produktów powodujących alergie lub reakcje nietolerancji zgodnie z ROZPORZĄDZENIEM PARLAMENTU EUROPEJSKIEGO I RADY (UE) NR 1169/2011 Z DNIA 25 PAŹDZIERNIKA 2011 R. W SPRAWIE PRZEKAZYWANIA KONSUMENTOM INFORMACJI NA TEMAT ŻYWNOŚCI.


 Ceny obiadów:

Wrzesień - 15 obiadów = 60 zł

Październik - 23 obiady = 92 zł

Listopad - 20 obiadów = 80 zł

Grudzień - 15 obiadów = 60 zł

Styczeń - 21 obiadów = 84 zł

Luty - 10 obiadów = 40 zł

Marzec - 21 obiadów = 84 zł

Kwiecień - 15 obiadów = 60 zl

Maj - 17 obiadów = 68 zł

Czerwiec - 10 obiadów = 40 zł


Dyrektor ZKPiG nr 33 w Gdańsku zawiadamia, iż od 1 stycznia 2017 roku jedyną drogą dokonywanie płatności za obiady jest wpłata na konto bankowe nr:

Bank Pekao

77 1240 1268 1111 0010 3848 8897

Tytułem: opłata za obiady/miesiąc/imię i nazwisko ucznia

Opłaty należy dokonać z góry do 10 każdego miesiąca.

Potwierdzenie wpłaty proszę dostarczyć intendentowi szkoły do 10-go każdego miesiąca lub przesłać w pliku PDF na e-mail szkoły gim21gda@interia.pl

Zgłoszenie nieobecności

  • w przypadku nieobecności, korzystającemu z posiłków przysługuje zwrot opłaty za dni nieobecności, pod warunkiem zgłoszenia tej nieobecności najpóźniej do godziny 9.00 danego dnia roboczego na drugi dzień roboczypod numerem telefonu: 58 5571541 lub osobiście w pokoju  intendenta
  • odliczeń i korekt w wysokości wpłat dokonuje wyłącznie intendent, odwołania obiadu może dokonać rodzic lub dziecko
  • informacja o rezygnacji z posiłków powinna zawierać datę początku i zakończenia nieobecności rezygnacji z  posiłków,
  • zwrotu należności za posiłki dokonuje się w formie odpisu należności w następnym miesiącu po wcześniejszym uzgodnieniu kwoty
  • w przypadku braku zgłoszenia nieobecności ucznia na obiedzie posiłek zostanie dla niego przygotowany i nie będzie możliwości zwrotu należności za ten obiad.
  • złożenie rezygnacji w przypadku zaprzestania korzystania z obiadów (do 10 dnia miesiąca poprzedzającego miesiąc rezygnacji)

 
Używamy plików cookies Ta witryna korzysta z plików cookies w celu realizacji usług .
Korzystanie z niniejszej witryny internetowej bez zmiany ustawień jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na stosowanie plików Cookies. Zrozumiałem i akceptuję.
35 0.11088800430298